1. Protecţia Datelor Personale

În concordanţă cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Comuna Jurilovca are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le-ați putea furniza despre dvs., un membru al familiei dvs. ori o altă persoană în utilizarea acestui site.

2. Declinarea responsabilității

Prin intermediul paginii www.mieredejurilovca.ro nu se comercializeză produse în mod direct, aceasta fiind o platformă ce are rolul de a asigura vizibilitatea producătorilor locali din domeniul apicol din Comuna Jurilovca.

Orice date specifice privitoare la produsele prezentate sub eticheta Miere de Jurilovca se pot obține prin email/ telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.

Orice comandă plasată prin e-mail office@mieredejurilovca.ro va fi redirecționată către partenerii din cadrul proiectului, ce au calitatea de producători locali. Condițiile de livrare, plată sau returnare a produselor revind în totalitate în responsabilitatea producătorului ce furnizează produsul.  

Imaginile prezentate pe site au caracter ilustrativ, produsele pot fi diferite de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul sau alte caracteristici.

3. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.mieredejurilovca.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.mieredejurilovca.ro va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

5. Garanții

Toate produsele prezentate pe site-ul www.mieredejurilovca.ro prezintă condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Orice nemulțumire poate fi semnalată la adresa de mail office@mieredejurilovca.ro.

4. Litigii

Orice litigiu apărut între utilizatorii site-ului www.mieredejurilovca.ro și Comuna Jurilovca va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

Pentru orice sesizări, observații sau reclamații, vă stăm la dipoziție la adresa de e-mail office@mieredejurilovca.ro

6. Dispoziții finale

Comuna Jurilovca își rezervă dreptul de a putea aduce orice modificări acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.mieredejurilovca.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Pentru orice lămuriri sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa office@mieredejurilovca.ro.