Duminică, 23 februarie 2020 a avut loc un nou eveniment de promovare a pieței locale a produselor apicole din Jurilovca, găzduit în incinta Centrului Cultural al localității Vișina.

Întâlnirea, organizată în prag de Dragobete de Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri a avut ca scop promovarea tradițiilor autentice românești dar și a produselor autohtone, între care Mierea de Jurilovca s-a aflat în prim-plan.

Patreneriatul consolidat dintre Comuna Jurilovca, PNFAIMM și Cătălin Balaban PFA (în calitate de reprezentant al producătorilor locali) și-a propus să contribuie la creșterea competitivității producărilor primari printr-o mai bună integrare a acestora în lanțul agroalimentar prin creșterea valorii adăugate a produselor în regiunea Dobrogei.

La eveniment au participat Ansamblul de dansuri tradiționale al Asociației Comunității Bulgare Sfitilina, Gospodăria tradițională „Suvenir din Dobrogea”, antreprenori și specialiști din domeniul apicol (Gabriela Sin, Cătălin Balaban), solistul Walter Ghicolescu și reprezentanți ai administrației locale.

Eveniment „Trăiește, iubește, mănâncă românește!”